Victoria & Alfred Hotel
On the Waterfront Pierhead
Over 130,000 hotels worldwide
°F
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
yöta
0 Huoneet ==With== Aikuisia Lapsia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
Hinnat alkaen ZAR 2,410
A classic landmark on the V&A Waterfront, the magnificent 4-star Victoria & Alfred Hotel is conveniently positioned in Cape Town city centre spectacularly overlooking the Table Mountain.

This contemporary hotel offers a variety of facilities and amenities for a memorable stay, including a waterfront outdoor veranda, a swimming pool set amidst lush private gardens and its own OYO Restaurant specialising in delicious local cuisine with a live evening entertainment programme.

Hotel Victoria & Alfred impresses with a chic and stylish décor complete with marble bathrooms, leather furnishings as well as sophisticated lounges and public areas.

Hotellin palvelut ja mukavuudet

Ilmainen Wi-Fi Ilmainen pysäköinti Ilmainen aamiainen

Kuinka teet varauksen

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Asiakaspalautteita
...The view, the location, the amazing breakfast, also the team assistance...
Hotellin keskiarvo: 9.2
(ulos 10) Perustuen 8 ääntä
Klikkaa tästä anna lausuntoa
Näytä suurempi kartta
Victoria & Alfred Hotel

Tietoa alueesta

  Lentokenttiä
  • Cape Town, South Africa (CPT-Cape Town Intl.) - 11.12 mi

  Ravintolat

  • The Local Pig - 52 metriä
  • KUBU African Grill - 55 metriä
  • The Deckhouse Crab Shack & bbq - 55 metriä
  • Africa's Best - 57 metriä
  • Knysna Oyster Company - 57 metriä
  • Hokey Pokey Bar - 58 metriä